Vyhledávání

Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Potřebujete poradit? +420 731 033 038

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Správcem údajů je společnost Ing. Petr Lasota se sídlem Ropice 185, 739 61 Třinec, IČO: 73008681, zapsán v živn. rejstříku MěÚ Třinec, ev. č. 380203-36166, registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů V Praze pod reg. číslem 00065634.

Ing. Petr Lasota je správcem osobních údajů v souladu s ustanovením článku 12 a násl. nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679  účinného od 25.5.2018 a informuje své zákazníky o zpracování jejich osobncíh údajů v případě, že využijí naších služeb.

Osobní údaje jsou zpracovávány v tomto rozsahu:

  • jméno a příjmení
  • adresa
  • telefonní číslo
  • email
  • v případě podnikajících osob IČ, DIČ (dále jen osobní údaje")

Citlivé osobní údaje

Údaje spadající z hlediska GDPR do kategorie citlivé osobní údaje neshromažďujeme.

Účel  získaných informací

  • Účelem zpracování osobních údajů je plnění právních povinností správce vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy mezi Vámi jako kupujícím a správcem jako prodávajícím, a plnění právních povinností správce vyplývajících z obecně závazných právních předpisů.
  • Oprávněný zájem správce na komunikaci se svými zákazníky.

Příjemci osobních údajů

  • Osobní údaje zpracovávané pro plnění povinností vyplývajících ze zvláštních právních předpisů správce může v odůvodněných případech předat orgánům činným v trestním řízení. Vámi poskytnuté osobní údaje může též správce poskytnout dále subjektům:

Realizace kupní smlouvy (doprava a platba):

  • PPL CZ s.r.o., CZ25194798
  • General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., CZ26087961
  • Česká pošta, s.p., CZ47114983
  • Balikobot, s.r.o., CZ06283799
  • FROGMAN s.r.o., CZ49434624
  • Zásilkovna s.r.o., CZ28408306
  • GOPAY s.r.o., CZ26046768

Pro účely spojené s marketingovými službami:.

  • Facebook Ireland Limited, IE9692928F
  • Google Ireland Limited, IE6388047V
  • Heureka Shopping s.r.o., CZ02387727
  • Seznam.cz, a.s., CZ26168685
  • UAB "MailerLite", LT100007448516

Správa informačních systémů:

  • wpj s.r.o., CZ28860608
  • Smartsupp.com, s.r.o., CZ03668681
  • ENWICO DATA s.r.o., CZ27813207

Právním důvodem je zde plnění povinností z uzavřené smlouvy se subjektem údajů a dále též oprávněné zájmy správce či třetí strany. Nejsou předávány osobní údaje náležící do skupiny zvláštních kategorií osobních údajů.

Doba zpracování

  • Osobní údaje mohou být správcem zpracovávány po dobu nezbytnou k plnění práv a povinností vyplývajících z uzavřené smlouvy, případně po dobu nezbytně nutnou k vyřešení sporů majících svůj původ v uzavřené smlouvě (po dobu 10 led od ukončení smluvního vztahu).
  • Po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 3 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  • Po naplnění účelu a doby povinnosti zpracování dané lhůtou ze zákona jsou zpracovávána data mazána(likvidována) automaticky, hromadně a v pravidelných cyklech.

Povinnost poskytnout osobní údaje

  • Osobní údaje je nezbytné správci poskytnout za účelem plnění práv a povinností vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy.

Osobní údaje mimo EU

  • Osobní údaje ukládáme a zpracováváme výhradně na území Evropské unie. To samé platí pro všechny zpracovatele, které využíváme.

Zabezpečení osobních údajů

  • Ochrana soukromí a ochrana vašich osobních údajů je pro naší společnost velmi důležitá. Dodržujeme všechny platné předpisy Evropské unie, české zákony a další předpisy na ochranu osobních údajů a všechny vaše informace považujeme za důvěrné. Máme zavedené účinné systémy na ochranu osobních údajů a usilujeme o to, abychom zabránili neoprávněnému přístupu, ztrátě nebo poškození osobních údajů zpracovávaných nebo shromážděných naším prostřednictvím, včetně našich webových stránek.

Cookies

  • Soubor cookie je malý textový soubor, který po návštěvě našich webových stránek žádá o to, aby mohl být stažen do vašeho osobního počítače, chytrého telefonu, tabletu nebo jiného zařízení, které používáte k přístupu na web. Tento soubor můžete kdykoli vymazat, případně ve vašem prohlížeči používání cookies zcela zakázat. Soubory cookie se používají k záznamu internetového provozu a zahrnují identifikaci stránek, které jsou používány, které produkty jste si prohlíželi, čas strávený prohlížením a zapamatování si vašich preferencí. To nám pomáhá analyzovat data o návštěvnosti webu, abychom zlepšili uživatelské prostředí našich webových stránek. Celkově nám soubory cookie pomáhají poskytnout vám lepší webové stránky, což nám umožňuje také sledovat, které stránky považujete za užitečné.
  • Soubor cookie neobsahuje však v žádném případě vaše osobní údaje. Více informací o cookies si můžete zjistit sami například na webových stránkách www.wikipedia.org.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky třetích stran. Nad cizími webovými stránkami však nemáme žádnou kontrolu a těmto našim zásadám ochrany osobních údajů nepodléhají.

Práva subjektů údajů

Práva, které Vám dle příslušných právních předpisů náleží v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů:

  • Právo přístupu ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • Právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • Právo na výmaz (tzv. „právem být zapomenut“) dle čl. 17 GDPR
  • Právo vznést kdykoliv námitku proti zpracování svých osobních údajů z důvodů týkajících se konkrétní situace zákazníka dle čl. 21 GDPR
  • Právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • Právo svůj souhlas kdykoliv odvolat
  • Právo podat stížnost proti zpracování svých osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, PSČ 170 00, Praha 7, www.uoou.cz.

Pokud se domníváte, že jakékoli vaše osobní údaje, které spravujeme nebo zpracováváme, jsou nesprávné, napište nám to na info@pradlo-elegant.cz, kde také můžete obdržet odpovědi na své dotazy ohledně ochrany vašich osobních údajů.

Zásady ochrany osobních údajů v aktuálním znění platné od 24. května 2018